Gledajte preko 200 ex YU TV kanala, uživo! Ne propustite više ni jednu omiljenu seriju, utakmicu ili film. Kod kuæe, na poslu, na putovanju... Konektujte se na internet i uživajte! Ponesite Vaše omiljene TV kanale bilo gde sa sobom uz pomoæ NetTv Plus aplikacije za Vaš iPhone/iPad, Android telefon ili tablet. Gledaj besplatno najbolje domaæe kanale.
Estradne zvezde kod hodža i vudu vračeva protiv malera!

LIKE US

Newsletter

Unesite vaš email:

by FolkoTeka.com
Svako jutro uz kafu, čitajte najnovije sa FolkoTeke

Ne zaboravite da potvrdite link, koji dobijete u emailu, jer inače nećete dobijati vesti

Estradne zvezde kod hodža i vudu vračeva protiv malera!

Na estradnoj sceni ništa više nije bilo kao pre nakon priče da je jedna pevačica moćnog i imućnog izabranika svog srca privela pred matičara pošto mu je, po savetu vračare, u kafu umutila malo čarobnog praha iz faraonskih grobnica.

JK sa krstom

Od tada, tvrde upućeni, folk zvezde opsedaju vidovnjake, bele i crne magove i iscelitelje raznih vrsta. Što je kriza žešća, obrt na tržištu magle u Srbiji je sve veći. Sujeverje ne poznaje granice, tako da su među klijentima gospodara budućnosti i političari, sportisti, pevači, novinari lekari, profesori…

Estrada je valjak koji melje telo i dušu: ako ne želiš da poludiš, moraš da imaš svog psihijatra, astrologa ili gataru, tvrde pevačice koje nerado pričaju o svojim iskustvima s paranormalnim.

Mlada zvezda Granda Jelena Gerbec je zato ovih dana iznenadila sve priznanjem da je išla na skidanje vradžbina jer su je u poslednje vreme pratili razni maleri, a vrhunac je bio kada je sa koleginicom Jelenom Kostov bila u društvu biznismena Radosava Savatijevića Keneta, upravo u trenutku kad je on uhapšen na srpsko-bugarskoj granici.

– Sa koleginicom Sandrom Afrikom posetila sam jednu vračaru u Smederevu. Rekla mi je da su mi bačene čini. Sada treba da prođe nekoliko nedelja kako bi se skinula ta magija koja mi je napravljena. Možda to nekome deluje smešno, ali ja verujem u to i nadam se da će biti bolje – veli Jelena.

Red kod “vidovite” Zorke!

Proročica Zorka Pucar, poznatija kao Vidovita Zorka, imala je poduži spisak estradnih zvezda koji su je posećivale u njenoj vili na Banjici. Kada je uhapšena, imenovana je i pozvala ih je da svedoče u njenu korist, ali niko od njih se nije pojavio na sudu.

Vidovita Zorka je poznata i po tome što je otvorila prvi vidovnjački sajt na kome je, između ostalog, pisalo da “kada su u pitanju izlečive bolesti, kao na primer nervoza, rastavljeni brakovi, otklanjanje efekata crne magije, donošenje mira i spokojstva, pronalaženje nestalih članova familije – Zorka sve to radi”.

Pevačica Nada Topčagić priznaje da veruje u vračare jer je odrasla u Bosni.

– Kad sam započinjala karijeru, jedna baba iz Modriče mi je bacala pasulj i prorekla veliku popularnost. Kako da ne verujem kad se sve obistinilo – kaže Nada.

Lepa Brena i Boba na svadbi

Lepa Brena počela je da veruje u proročanstva kad joj je kao 13-godišnjoj devojčici jedan starac predvideo da će biti slavna i popularna kao Tito. Astrolog Milja Vujanović joj je još 1985. rekla da će sresti momka koji putuje po celom svetu, nosi belu uniformu i da će ga brzo zavoleti i s njim stati na ludi kamen. Pevačica se setila njenih reči tek kada je Slobodana – Bobu Živojinovića prvi put videla na teniskom terenu. Uoči spektakularnog koncerta u Bugarskoj 1989, kada se pred stotinama hiljada ljudi helikopterom spustila na stadion, Brena je upoznala čuvenu proročicu Vangu. Vanga joj je tada pokazala pasus iz knjige koju je napisala: “Pojaviće se u Bugarskoj, s neba, devojka srebrnoplave kose koja će toliko osvojiti Bugare da će je voleti kao svoju nacionalnu heroinu.”

Milan Popović, verenik Severine Vučković, našao se u centru pažnje javnosti ne samo zbog ogromnog bogatstva, već i zbog medijskih tvrdnji da je “srpski kralj bakra” sujeveran i da ništa ne radi bez saveta svoje proročice. Kažu da je Milan uz konsultacije s astrolozima utvrdio i koji je datum najbolji za začeće njihovog deteta. Obavešteni se zaklinju da je po savetu proročice Milan srušio kuću pored čenejskog Salaša 137. Preporučila mu je da sagradi novu u obliku kornjače, bez oštrih uglova i četvrtastih oblika. Navodno, radnici koji su rušili kuću na nogavicama su morali da nose zvonca kako bi “rasterali zle duhove”.

Tajanstvena proročica

Nedavno je jedan tabloid objavio da je Seka Aleksić morala da otputuje van Srbije i potraži pomoć vudu vrača da bi skinula zamršenu magiju, koju joj je navodno bacio neko od zavidnih kolega. Seka je počela da nosi i crveni končić oko zgloba šake, a sada isti takav končić na nozi nosi i teniserka Jelena Janković.

– Ne znam zašto Jelena nosi končić, ja ga nosim samo kao ukras – objasnila je Seka.

Seka Aleksic

Za pevačicu Svetlanu Cecu Slavković priča se da je najbolje od svih upućena u tajne magije. Njen bivši dečko pevač Sandro Marković optužio je da je tražila pomoć hodže kada se njihova veza našla u krizi.

Bliski prijatelji pevačice Bube Miranović pričaju da je proklela gazdu restorana koji joj nije isplatio honorar i da se kletva obistinila. Gazda joj je dug doneo na kućni prag.

– Ne znam da li sam u dosluhu s višim silama, ali verujem da kletva može da ubije jer se sve vraća i plaća – objašnjava Buba.

Svojevremeno su jedne dnevne novine objavile sliku Cece Ražnatović u društvu markantne gospođe koju su nazivali njenom privatnom proročicom. Ceca se povodom toga nikada nije oglasila. Ali je zato beli mag Nedeljko Dražić u stopu pratio pevača Željka Joksimovića na jednoj njegovoj promociji.

– Te večeri je svuda bila prisutna crna magija. Video sam devojku i muškarca koje su platili ljubomorni pevači da naude Željku. Na svu sreću, mojom brzom reakcijom do toga nije došlo, prozreo sam njihove namere i paralisao ih – ispričao je Dražić.

Priča se da je pevačica Jellena svoju omiljenu proročicu povela na jedan festival u Tursku da bi joj gledala u karte i prognozira plasman.

– To su gluposti! Hrišćanka sam, verujem u Boga i nikada nisam tražila ni od koga da mi predvidi sudbinu, niti čita nekakve nekakve zapise. Svojim životom upravljam sama – rekla je Jellena.

Zli i ljubomorni jezici su proneli priču da je pevačica Suzana Jovanović navodno napravila napitak svom mužu Saši Popoviću da bi postala gazdarica Granda. Suzana je to odlučno demantovala i rekla da je zanima jedino astrologija.

Gledanje u šolju i karte uobičajena je zabava pevačica, ali ne libe se da pomoć zatraže od gatara ili belih magova. U vlaškim selima ima najviše vračara, pa se tamo često mogu videti estradne zvezde. Ipak, najradije krišom posećuju vidovnjake i bele i crne magove kad gostuju u inostranstvu. Tako niko nikada neće saznati šta su od magova tražili – skidanje čini ili katanac da vežu noge konkurenciji.

Vradžbine ubile Kseniju i Filipa!

Posle smrti pevačice Ksenije Pajčin i manekena Filipa Kapisode, estrada je počela da bruji kako ih je ubila crna magija.

– Mrzeli su ih zbog lepote, karijere… Mnogima koji su ih godinama poznavali bilo je čudno što su počeli se menjaju. Izgubili su onu životnu radost, optimizam, a umesto toga stalno su se dešavali neki problemi. Poslednje upozorenje bila je saobraćajna nesreća iz koje su se izvukli pukom srećom – priča jedan njihov prijatelj.

Karleušu štiti Kubanac

Jelena Karleuša najavila je da će uskoro na tržište plasirati lutke sa svojim likom.

– Neminovno je da će pojedine koleginice koristiti te lutkice za vudu magiju. Na estradi ima mnogo divnih ljudi, ali ima i seljanki koje imaju svoje gatare i vračare! Taj polusvet će sigurno bockati JK lutku svim i svačim. Prvo će morati da je kupe. Na njihovu sreću, neće biti skupa. Poručujem im da imam zaštitu belog maga s Kube i da ne pokušavaju meni da naude jer će to biti povratna opruga, sebi će naneti zlo – kaže Jelena.

Čini posvađale Vendi i Zlatu

Vendi i Zlata

Svojevremeno je na estradi počeo pravi rat kad je Vesna Vukelić Vendi optužila Zlatu Petrović da se bavi crnom magijom.

– Bila sam prisutna kada je gatara rekla jednom mladiću da će umreti za dve godine ukoliko ne skine čini koje mu je bacila Zlata Petrović. Nije je poslušao i to se dogodilo – ispričala je Vendi, a Zlata uzvratila:

– Vendi priča gluposti, ali se mnogo ne potresam jer nisam prva koju je oklevetala. A kao drugo, šta će ona kod gatare?

Kebin susret sa vanzemaljcima!

Mediji su svojevremeno objavili da je pevač Dragan Kojić Keba imao bliski susret sa NLO. Navodno, Keba je ispričao jednom svom prijatelju da je tokom leta za Beč video čudnu letelicu. Prijatelj je brže-bolje to ispričao novinarima:

– Kojić tvrdi da mu je ovo treći put da “neko odozgo” pokušava da komunicira sa njim. Prvi put se to desilo kada je bio na početku karijere i kada se zatekao u rodnoj Loznici, gde je ugledao letelicu čudnog oblika.
Keba nije ni potvrdio, ni porekao ovu epizodu sa NLO.

Šaban izbegava vračare

Retko koja pevačica ili pevač za sebe mogu da kažu da im niko nikada nije gledao u šolju ili da nikada nisu pročitali svoj horoskop u novinama. Pričalo se da je Šaban Šaulić posetio gataru kada je bio u lošim odnosima sa svojom suprugom Gordanom.

Saban Saulic

– U stanju sam bio da prebijem novinare koji su izmislili tu laž. Ne zanimaju me vradžbine, ne volim da mi gatare gledaju u dlan ili bacaju karte, to su gluposti – veli Šaban.

Pevačica Maja Nikolić se zaklinje da nikada nije potražila pomoć vračare:

– Moj deda bio je svešteno lice, u našoj kući u Nišu bilo je zabranjeno da se bilo ko bavi nečim što liči na gatanje.

Zdravko Čolić kaže da ga zanima samo astrologija.

– Bio sam gost u u emisiji “U snu san” koju je vodila Dragana Katić, a njen gost astrolog rekao mi je da mi je planeta Saturn zadavala velike probleme, što je bilo tačno. Posle te emisije zainteresovao sam se za astrologiju.

Pevačica Mari Mari kaže za sebe da je racionalna devojka, da ne veruje u magiju i bacanje čini i da retko čita horoskop.

– Ako nešto crno što može da naudi i postoji, najbolja zaštita jeste ne verovati u to jer se magijske čini lepe samo za one koji se time bave – smatra Mari.

izvor: www.FolkoTeka.org

Komentari

komentara

Komentariši


Website Traffic Counter
Call of Duty 4 Xbox 360

Albumi 2016, Grupa COD, Farma 6, Bajaga i Instruktori, Sara Trajanovic, Jelena Golubovic, Ivan Marinkovic, Lepi Mića, Čupo Kalač, Jelena Jovanovic, Edin Skoric, Romana Panic, Pink Reality, Ceca music, Lexington, Djordje Balasevic, Aleksandra Dabic, Nikolina Kovac, Darko Martinovic, Goga Sekulic, Zvezda, Granda, Ðogani, Nina Badric, Noc je zvezdana, Diva, Eso Balic, Sanja Djordjevic, Seka Aleksic, Jelena Karleusa JK, Budva na pjenu od mora, Antonia Sola, LZN, lud zbunjen normalan, Haris Dzinovic, Edin Hamdija, Mile Kitic, Vesna Zmijanac, Indira Radic, Tropico Band, Tropiko bend, Lepa Brena, Danijel Alibabic, Sabrina Karajkovic, Zdravko Djuranovic, Damir Kulovic Kule, Amadeus, Milena Ceranic, Svetlana Ceca Raznatovic, Zdravko Skender, Katarina Zivkovic, Donna Ares, Serif Konjevic, Mate Bulic, Adnan Babajic, Joca Stefanovic, Adil, Novi premijer hitovi, Mirza Soljanin, Sasa Matic, Aca Lukas dvd, Boban Rajovic, Cira, Dejan Matic, Ivan Zak, LeeMan, Aleksa Jelic, Dado Polumenta, Nemanja Stevanovic, Baki B3, Stoja, Colonia, Darko Radovanovic, Dusica Grabovic, Marinko Rokvic, Ceda Markovic, Renato Henc Dzenan Loncarevic, Olja Karleusa, Legende, Trik FX, Deni Bonestaj, Dino Dizdarevic, Aysela, Davor Badrov, Radisa Urosevic 2010, Alen Ademovic, Suzana Jovanovic, Sandra XS, Beko, Elvis Komar, Dusko Lokin, Emir Osmanbegovic Miko, Sead Ruznic, Nesko Kejdz, Festival Sibenik, Aco Pejovic, Hitovi za sva vremena Edicija 3, Amar Gile jasarspahic, Ana Nikolic, Anabela Bukva (ex Djogani), Dana Karic, Summer Mix 2010 - Hitovi leta, Tony Cetinski, Grand hitovi leta, Marijana Zlopasa, Edo Maajka, Dragacevski Sabor Guca, Guca, Festival, Dara Bubamara, Zeljko Juric, Split Festival, Sabrija Vulic, Dusan Svilar, Jovana Nikolic, Luna, Dejan Alicic, Rusko, Ivana Selakov, Sejo Keydura, Milan Topalovic Topalko, Nihad Alibegovic, Jasna Zlokic, Maja Marijana, Selma Bajrami, Nedeljko Bajic Baja, Dzenit, Dj Krmak, Ðani, Sanja Maletic, Rajko Horizont, Ivan Kukolj Kuki, Zlatko Pejakovic, Sead Dugonjic, Samir Mujagic SMS, Anabela Ðogani, Radijski Festival, Ognjan Ogi Radivojevic, Ana Stanic, Fedja Dizdarevic, Serije, Serija, Greh njene majke, Tajna neciste, Damir Imamovic, Bora Drljaca, Lexington band, Grand karaoke DVD 2, Elvira Rahic, Mirza Omerovic, Mirza Hodzic, Sladjana Sladja Delibasic, Ekrem Jevric Gospoda, Alen Vogrinec Vesel, Tanja Banjanin, Goca Trzan, Sako Polumenta i prijatelji, Feminnem, Lana Jurcevic, Senad Nikocevic Niki, Zdravko Colic, Dunja Ilic, Axal Grand Festival, Sasa Kovacevic, E.T., Nusret Hadzic, Meho Hrstic, Julia Bikova, Bojan Cikic, Slobodan Kacavenda, Ilda Saulic, Dragica Radosavljevic Cakana, Himzeta Nukic, Zeljko Golik, Bend Slatki poljubac, Dr. Iggy, Mustafa Jukic, Sergej Cetkovic, Milan Topalovic Topalko, Sale Prerad, Nusret Hadzic, Almir Music Eko, Tose Proeski, Crvena Jabuka, Toni Pejic, Refik Kolic, Mara i Lole, Dragan Vasic Gagi, Atheist rap, Ena Hodzic, Maja Suput - Jasmin Stavros, Mile Petrovic 1964, Javorka Urosevic 1961, Seid Skalic Genije,Deda, Aleksandar Sanja Ilic Balkanika, Miroslav Knezevic, Emanuel Zekic, Emir Djulovic, Nihad Fetic Hakala, Amela, Zoka Jankovic, Crni, Djani, Miki Pavlovic, Milan Dincic Dinca, Djogani, Funky G., Mambo Kings, Karma, Frenkie, Ljubisa Vasiljevic, Novi Hitovi Granda, Hule, Mensur Dimnjacar, Rade Lackovic, Medeni mesec, Darko Lazic, Tanja Savic, Nove Zvezde Granda – Edicija 2 – Hitovi za sva vremena, Toni Zen, Folk Fest Valandovo, Bojanic (Mikica, Bane, Milos), Bozicni CD za Blagdane, Denis Bjelosevic, Neda Ukraden remake, Borivoj Grujicic Djavolak, Kaliopi Bukle, Next time, Saban Neziroski, Miligram, Amadeus band, Marija Serifovic, Ana Bekuta, Aleksandar Aca Ilic, Snezana Djurisic, Marina Magas, Aleksandra Kovac, Plavi orkestar, Dino Heldic, Armin Muzaferija, Bojan Jambrosic, Doris Dragovic, Emil Rasic, Rasko, Semir Ceric Koke, Kemal Seferovic, Jahija Perenda, Arvina Sabic, Fikret Nakicevic, Extra Marija, Ivan Gavrilovic, Kasim Bosnic Kale, Radmilo Zekic, Dejan Krstovic, Davor Badrov, Dusko Kulis, Kaliopi i Edin Karamazov, Zabranjeno pusenje, Boban i Marko Markovic, Impulsi, Selma Bajrami, Brzi, Xenia (Ksenija) Pajcin, Bedy, Zeljko Joksimovic, www.F-Ton.org, Seki Bihorac, Alma Tucakovic, Neno Kosuta, Hamdija Custovic, Sejo Kalac, Adnan Covic Ado, Saban Hairlahovic, Ivana Jordan, Marko Bulat, Nela Vidakovic, Halil Mehmedovic Halco, Bane Bojanic, Oliver Dragojevic (live), Mahir Burekovic, Dado Kukic, Marta Savic, Jovana Tipsin, Velimir Remic, Dina Banjanovic, Allegro band, Luna 2009, Magdalena i Juzni Vetar, Stoja, Grand Hitovi leta, Asim Brkan 1993, Kadir Nukic, Rizo Hamidovic, Semir Hasic, Julijana Damljanovic, Esad Plavi, Ibro Milkic, Viki Miljkovic, Goran Bozovic, Muhamed Mujkanovic, Jovan Perisic, Kemal Malovcic, Splitski Festival, Milica Todorovic, Mitar Miric, Amela Zukovic, Nove Zvezde Granda, Vera Matovic, Radmila Manojlovic, Super Kursadzije, Hari Mata Hari, Aleksandra Radovic, Miki Gajic uzivo, Srecko Savovic, Miko, Milan Stankovic, Miki Mecava, Zvezde Granda pevaju stare pesme, Zane, Dejan Zivic, Dejan Pavkic Pavke, Safet Kaljun, Ana Itana, Sekib Mujanovic, Sanel Kajosevic, Regina, Asim Bajric, Amir Smajic, Hazre, Natasa Matic, Mujo Bekrija, Jadranka Barjaktarovic, Dejan Matic, Snezana Savic, IN VIVO, Sinan Sakic, Emina Jahovic, Vinko Brnada, Edin Kalimero, Sasha Z., Jasna Djokic, Ajdin Jusufbasic, Bojan Vasic, Bobana Indjic, Grupa Negativ, Lepa Djordjevic, Zdenko Gudelj, Safet Redzic, Ahira Hasic, Hazre, Veljko, Elma Sinanovic, Telegraf, Novosti, Alo, Puls, nin, online, Vesti, Vijesti, Scandal, Svet, Ekskluziv, Express, Ekspress, Pravda, Politika, Balkanmedia, Kurir, Tekstovi, pesama, Pazarski cevap, Pazarski cevapi, lyrics, Songtexte, textovi, Pravda, ekskluziva, Press, Dnevni, Avaz, Fokus, Opera17, Mondo, Blic, Danas, Story, Hello, Magazin, Poznati, Trojka, Cosmopolitan, Smedia, Portal, Radio, Stream, Naraton, Intakt records, Grand music production, BN music, Renome, Gold music, Vip, JV, Juzni Vetar, PGP RTS, Croatia records, Balkan records, F-ton, Hayat produkcija, Diskoton, Audio Video, ZaM, Skala, Centrosound, Vujin records, KCN Records, MegaSound, info, Diskos, Jugoton - www.FolkoTeka.com - The Official one - Oficijelni sajt za narodnjake, zabavnjake, serije i svu vrstu zabave! 2014